Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry Rautiosaaren Kyläyhdistys ry

Ilmoita kohde myytiin tai vuokralle tai jätä ostoilmoitus.

Halutessasi kohteesi myyntiiin tai halutessasi jättää ostoilmoituksen, jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Edellytämme, että olet hyväksynyt käyttöehdot ennen ilmoituksesi esillelaittoa.

 

* Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Rautiosaaren Tonttipörssin käyttöehdot

Tonttipörssi on ilmainen tonttien ja maa-alueiden välityspaikka. Tonttipörssissä voi myydä tai vuokrata omistamiaan Rautiosaaren kylällä sijaitsevia tontteja, maa-alueita tai kiinteistöjä (kohteita). Lisäksi tonttipörssiin voi jättää ostoilmoituksen Rautiosaaren kylällä sijaitsevista kohteista.

Tonttipörssiä varten pidetään myyjistä ja ostajista ja heidän kohteistaan rekisteriä. Rekisterin pitäjänä toimii Rautiosaaren Kyläyhdistys ry.

Myyjä tai ostaja (ilmoittaja) on ilmoittaessaan kohteen myyntiin tai vuokralle tai jättäessään ostoilmoituksen, luovuttanut vapaaehtoisesti henkilötietonsa Rautiosaaren Kyläyhdistyksen ylläpitämään rekisteriin. Ilmoittaja on täten tietoinen rekisterissä olevista itseään ja kohteitaan koskevista tiedoista. Näitä tietoja voidaan näiden käyttöehtojen hyväksymisen jälkeen luovuttaa kohteesta kiinnostuneille suullisesti, kirjallisesti tai sähköisessä muodossa.

Ilmoittaja voi milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen. Ilmoittajan velvollisuus on myös ilmoittaa viipymättä tonttipörssin ylläpitäjälle kiinteistössä tapahtuneet myynti/vuokraustoimenpiteet tonttipörssin päivitystä varten.

Tonttipörssi ei tee kiinteistönvälitystoimintaa, eikä se myöskään ota vastuuta kiinteistön kauppaa koskevissa asioissa. Tonttipörssi julkaisee tiedot sille toimitetun aineiston mukaisesti, eikä vastaa tietojen oikeellisuudesta.


Päivitetty viimeksi: 28.3.2017   Kävijöitä: 228296 Intelles Informatica Oy